Erfaringskonferanse om kunnskapsbasert folkehelsearbeid

Kommuner, fylker og organisasjoner inviteres til konferanse for å dele praktiske erfaringer og inspirere om folkehelsearbeidet i kommuner og fylker på Scandic Park Hotel Sandefjord 15. – 16. juni 2015

Konferansen omhandler;

• Oversiktsarbeidet i kommunene
  • Helsekonsekvensvurdering
  • Oppfølging av overordnede folkehelsemål i økonomi- og virksomhetsplaner

Dette er konferansen som gir deg helt fersk informasjon om hvordan din kommune kan få et løft i folkehelsearbeidet.

Målgruppe for konferansen er folkehelseaktører inkludert planleggere i kommuner, fylker og organisasjonerKonferansen inspirerer til folkehelsearbeid og legger vekt på å dele praktiske erfaringer fra prosjektene som pågår i Sør-Trøndelag, Østfold og Vestfold.

I parallellsesjonene får vi høre konkrete eksempler fra kommunene som deltar og hva forskningsmiljøene har observert. I plenum får vi foredrag fra fagfolk med spennende innfallsvinkler.

Last ned og se:

Kode: 36s305