Evalueringskonferansen 2015.

Årets tema er evaluering som arena for makt og avmakt. Hvem bestemmer at noe skal evalueres, og hvordan oppleves det å bli evaluert? Dette er gjennomgangstemaet for konferansen.

Partene i en evaluering representerer mange roller og interesser. Vi ønsker å gå nærmere inn i spørsmål knyttet til maktfordelingen mellom de ulike aktørene i en evalueringsprosess.

Hvert år samler Evalueringskonferansen representanter fra politikk, forvaltning, næringsliv og utdanningsinstitusjoner til faglig oppdatering og diskusjon rundt relevante evalueringsfaglige temaer og problemstillinger.

På årets konferanse vil du få anledning til å høre mange faglig dyktige og engasjerende innledere som er sentrale i det norske evalueringslandskapet. Statssekretær Paul Chaffey i Kommunal- og moderniseringsdepartementet åpner konferansen. Blant øvrige innledere finner vi riksrevisor Per-Kristian Foss, Riksrevisjonen, direktør Ingelin Killengren, Direktorat for forvaltning og IKT (Difi), direktør Øystein Børmer, DFØ, professor Eivind Smith, UiO, og direktør Jan Fredrik Andresen, Helsetilsynet samt mange flere.

Klikk deg inn og les mer HER

Kode: 68o7yn