Rus- og avhengighets behandling i kommunene og spes.helsetjenesten konferanse 16. og 17. okt

Hvor står LAR i Norge i dag – og hvilke utfordringer står vi overfor?

Årets konferanse er bredt sammensatt og inneholder bidrag fra en rekke forskjellige fagmiljøer. Programmet gjenspeiler tverrfaglighet og brukermedvirkning, og som i tillegg til LAR-relaterte temaer tar opp mange ulike aspekter innen rus-og avhengighetsbehandling – i spesialisthelsetjenesten og kommunen.Den 10. nasjonale LAR-konferansen markeres også ved 10 år med Rusreform og opprettelse av TSB (Tverrfaglig spesialisert rusbehandling.

• Målgruppen er fagfolk, pasienter, pårørende, ledere og politikere og alle andre som er opptatt av rusfeltet.

Program for konferansen finner du her

Klikk her for påmelding

Påmeldingsfrist 15. sept. 2014.

Arrangører: Oslo universitetssykehus, avdeling Rus- og avhengighetsbehandling og Universitetet i Oslo, SERAF, Senter for rus- og avhengighetsforskning

Kode: aepk2q