Gratis studium i kommune- og samfunnsplan- legging med helseperspektiv

Vil du styrke helseperspektivet i kommunal planlegging? KS tilbyr gratis deltidsutdanning (master - emne) i kommune- og samfunnsplanlegging med 30 studiepoeng på 4 utdanningssteder også i 2016 - 2017.

Studiet er et deltidsstudium med 15 undervisningsdager fordelt på 4 samlinger. Det skal skrives en egen prosjektoppgave i løpet av året, og studiet avsluttes med en 2 dagers hjemmeeksamen.

KS har gjennom "Prosjekt Helse og Omsorg i Plan" tilbudt gratis deltidsutdanning hvert år siden 2012.

Prosjektet er finansiert over statsbudsjettet og har som formål å bidra til kompetanse innen kommune- og samfunnsplanlegging hvor folkehelseperspektivet i planlegging skal ha en sentral plass.

Prosjektet var tenkt avsluttet sommeren 2016, men har fått forlenget finansieringen slik at det kan tilbys et nytt studieår for inntil 160 studenter fordelt på 4 studiesteder:

• Høgskolen i Lillehammer
  • Høgskolen i Volda (undervisning skjer på hotell i Ålesund)
  • UIT - Norges arktiske universitet
  • UIA (undervisng skjer i Kristiansand)

Les mer HER - detaljert informasjon om studietilbudet.

Klikk deg inn på KS sider HER

Hvis du har spørsmål ut over det du finner her, kan du ta kontakt med

Prosjektleder John H. Jakobsen på e-post: john.jakobsen@ks.no eller på mobil: 90858032

Kode: 725112