«Helse og omsorg i plan»

GRATIS DEL – MASTERUTDANNING

Helse og Omsorg i Plan er et 5 årig prosjekt (2011 – 2015) finansiert med tilskudd over statsbudsjettet, etter avtale med Helsedirektoratet.

Elementene i prosjektet er:

• Ettårig deltidsstudium i planlegging (30 studiepoeng)
  • Seminar- og nettverksarbeid
  • Dagskurs i planarbeid og planprosesser
  • Følgeevaluering i prosjektperioden

Studiet «Helse og Omsorg i Plan» (master - emne med 30 studiepoeng). Målgruppen for studiet vil være personer i kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og hos fylkesmenn som har ansvar for planarbeid og planprosesser generelt, og hvor implementering av samhandlingsreform og ny helse- og omsorgslov og ny folkehelselov er en viktig del av deres oppgaver.

Kriterier for opptak til utdanningen er:

• geografisk spredning i forhold til deltakere
  • sikre deltakelse fra målgruppene kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og fylkesmenn
  • søker må inneha eller tenkt inn i en funksjon hvor planleggingskompetanse med vekt på folkehelse- og helseaspekter er viktig
  • samarbeide mellom deltakere omkring «arbeidskrav» og «prosjektoppgaver»
  • kan delta på alle samlingene (unntak for gyldig grunn som er dokumentert sykdom)

Opptak for studieåret 2014 - 2015

Første fellesopptak til studiet for skoleåret 2014 – 2015, vil skje i juni 2014.

Etter fellesopptaket vil det skje løpende opptak ved hvert utdanningssted så lenge det er ledige plasser, fram til 14 dager før studiestart i september 2014.

Les mer om studiet og finn steder hvor studiet Helse og Omsorg i Plan arrangeres, klikk deg inn og last ned vedlegg HER

Hvis du har spørsmål, tar du kontakt med prosjektleder John H. Jakobsen på mobil 90858032 eller john.jakobsen@ks.no

Kode: w62c16