Hvor tilfredse er brukere med rusmiddelproblemer med kommunale tjenester?

Er personer med rusmiddelproblemer fornøyde med tjenestene de mottar fra kommunene? Dette er spørsmålet som KoRus-Midt undersøker nærmere i en landsomfattende kartlegging av brukererfaringer.  Undersøkelsen har pågått siden 2017 og avsluttes i 2021. Den består av både kvalitative og kvantitative deler. I vår ble en kvantitativ delrapport publisert.

Hovedresultatet er at 6 av 10 opplever at de kommunale tjenestene i stor grad er tilfredsstillende. Brukerne gir også gjennomgående positive vurderinger av ansatte. Hjelp og støtte til pårørende kan forbedres, viser rapporten. Det samme gjelder hjelp til jobb og utdanning. Rapporten diskuterer disse og en rekke andre tema som brukerne har svart på.

2020 (C) Kommunetorget

Kode: 373jjc