Institusjonene gir fortsatt god døgnbehandling

Denne uka har Fagrådet - Rusfeltets hovedorganisasjon,vært i kontakt med 11 institusjoner som driver døgnbehandling. Dette for å sjekke ut hvordan koronakrisen påvirker livet ved den enkelte institusjon.

Disse 11 virksomhetene har nærmere 30 ulike lokasjoner over hele landet. Alle svarte skriftlig på fem spørsmål. Konklusjonen er at de fleste fortsatt gir døgnbehandling, tar i mot nye pasienter, har gode smittevernrutiner, informerer pasientene og planlagte utskrivninger gjennomføres hvis kommunene kan ta i mot pasientene.

Hvordan preger koronakrisen din institusjon?
Alle institusjoner preges sterkt av situasjonen. Noen har hatt ansatte og pasienter i karantene. Det er utfordrende å snu opp ned på hverdagen i en institusjon. Alle har gode rutiner og ulike former for krisebereredskap.

Les mer HER på Fagrådet sider

2020 (C) Kommunetorget