Rusmiddelpolitisk handlingsplan en del av folkehelsearbeidet

Velkommen til kommunetorget.no s levende veiviser for rusmiddelpolitisk handlingsplan. Lokalt rusabeid er en viktig del av kommunens folkehelsearbeid. Rusmiddelpoltisk handlingsplan ivaretar et systematisk arbeid på dette området. Gjennom den Levende veviseren  vil du via film, tale, bilder og tekst følge stegende frem til endelig planutkast.

Introduksjon til rusmiddelpolitisk handlingsplan Beskrivelse og vurdering av nåsituasjonen i kommunen Målsetting og konkretisering Strategier

{FlashDynamicContent}

Hva er en rusmiddelpolitisk handlingsplan, hvorfor lage en slik plan og hvilken tilnærming bør vår kommune velge ? - er noen av flere sentrale spørsmål som du vil bli introdusert i ved å klikke deg inn på steg 1.

"Levende veiviser rusmiddelpolitisk handlingsplan" er utarbeidet etter tekst og ide av Pål Domben og Øystein Gravrok ved KoRus - Nord. Film, illustrasjoner, film og regi, Per Odd Bakke. Skuespiller er Hege O. Enger.

Kode: e1g5pq