Kartleggingsverktøy for kommunene

Rusfag 1/2018 har satt fokus på kartleggingsverktøy for kommunene, og hvordan resultatene fra disse kan brukes.

Rusfag 1/2018 kan du blant annet lese om Ungdata Junior, Brukerplan og etablering av FACT-team. Fagmagasinet byr også på spennende fagartikler, reportasjer, portrettintervju og en kronikk om grensen mellom normalitet og avvik. Publikasjonen blir gitt ut to ganger i året og bladene sendes ut gratis.

Ønsker du å abonnere på Rusfag, ta kontakt med ditt lokale KoRus. Lenke til alle Korusene finner du på kompetansesenterrus.no. De regionale kompetansesentrene på rusfeltet (KoRus) har som sin primære rolle å styrke praksisfeltet gjennom å sikre ivaretakelse, oppbygging og formidling av rusfaglig kompetanse. Utgivelsen av Rusfag er et samarbeid mellom de syv sentrene.

2018 (C) Kommunetorget

Kode: 3vu7uk