Kommunerusprisen 2017 – invitasjon

Under Ruskonferansen til neste år vil rusbehandlingen i Midt-Norge og KS dele ut Kommunerusprisen. Invitasjonene til denne viktige prisen går ut allerede nå. Ruskonferansen 2017 er en nasjonal konferanse med inntil 600 deltakere som arrangeres i Trondheim 29. og 30. mars.

Formål med prisen

Kommunerusprisen deles ut for tredje gang. Den bredt sammensatte juryen ønsker igjen å løfte frem og synliggjøre en kommune eller gruppering av samarbeidende kommuner som utmerker seg enten innen forebygging av rusproblemer eller behandling, oppfølging og rehabilitering av rusmiddelavhengige.

Samtidig som at prisen er en anerkjennelse for godt gjennomført arbeid, håper man at prisen kan bidra til å spre erfaringer og kunnskap, og gjennom dette være til inspirasjon for andre kommuner.

Les mer HER

Kode: 46y2dp