LAR-konferanse 18 og 19 oktober 2012

For kommuner og spesialisthelsetjeneste

Velkommen til den 9. nasjonale LAR-konferanse 18 og 19 oktober 2012. I år holdes konferansen i Oslo kongressenter, Youngsgate 11,  Oslo.

Konferansens mål er å gi deltakerne oppdatert kunnskap, ikke bare om legemiddelassistert rehabilitering, men også om andre behandlingsformer, ulike tiltak og rusrelaterte problemstillinger.

Vi ønsker også å være arena for erfaringsutveksling og nettverksbygging på nasjonalt og lokalt nivå.

Målgruppen for konferansen er fagpersoner, ledere, brukere, pasienter, pårørende og politikere.

Konferansen er godkjent som tellende innenfor relevante spesialiteter hos Legeforeningen, Psykologforeningen og Sykepleierforbundet. Det er ingen forhåndspåmelding til de parallelle miniseminarene.

Påmelding kan gjøres via denne linken.

Påmeldingsfrist 1 oktober 2012.

På vegne av Oslo universitetssykehus Senter for rus- og avhengighetsbehandling SERAF - Senter for rus- og avhengighetsforskning (UiO) ønsker vi alle velkommen til konferansen!

Kode: 217527