Nordisk folkehelsekonferanse i Trondheim 26-29 august 2014

SAMFUNNSUTVIKLING FOR HELSE OG TRIVSEL I NORDEN

- Nordic societies for health and well-being

Den 11. Nordiske folkehelsekonferansen arrangeres i Trondheim i siste uke av august 2014. Konferansen arrangeres hvert 3. år i de nordiske landene. 700 deltakere skal møtes på ulike arenaer for å sette dagsorden i utviklingen av et mer helsevennlig Norden. Du kan være en av dem!

For første gang i folkehelsekonferansens historie vil du dessuten kunne ta del i utviklingen av en nordisk folkehelseerklæring som forhåpentligvis vil sette standard for det framtidige nordiske folkehelsearbeidet.  Det kommer mange kjente og spennende forelesere. Temaene viser bredden innen nordisk folkehelsearbeid. Du kan velge bredt eller fordype deg i tematikk ved å følge spor fra delplenum til workshops.

- 2 nd announcement flyer, med oversikt over program og keynote lectures, er klar. Flyeren kan lastes ned fra nettsiden.

Det kan også bestilles eksemplarer av flyeren fra  Helsedirektoratet,

kontakt Monica Fleisje: Monica.Fleisje@helsedir.no.

Kode: 17d2j2