Nye tilskudd til Folkehelsetiltak

Formålet med denne tilskuddsordningen er å styrke folkehelsearbeidet gjennom utvikling og formidling av kunnskap. Hensikten er særlig å støtte kommuners og forsknings- og utviklingsmiljøers initiativ på folkehelsefeltet, frist 17.04.15.

Helsedirektoratet kunngjorde nylig denne tilskuddsordningen for folkehelsetiltak av nasjonal betydning

Hvem kan søke

De som kan søke denne ordningen er kommuner, fylkeskommuner, stiftelser, private bedrifter, organisasjoner og statlige mottakere.

Aktører får midler til å utvikle løsninger, metoder og verktøy som har nasjonal betydning og er egnet til å overføres til arbeid i kommuner og hos andre aktører. Hensikten er særlig å støtte kommuners og forsknings- og utviklingsmiljøers initiativ på folkehelsefeltet.

Tilskuddsordningen er avgrenset mot andre ordninger, slik at frivillige organisasjoner som får støtte over andre tilskuddsordninger på kap.718 post 70 ikke kan søke.

Les mer ved å klikke deg inn HER

Kode: v474xr