Nyhetsbrev om folkehelsearbeid, Helsedirektoratet

Nyhetsbrevet inneholder informasjon fra Helsedirektoratet av relevans for lokalt og regionalt folkehelsearbeid.

Dette nyhetsbrevet, nr 3 2017, omhandler blant annet omtale av Program for folkehelsetiltak i kommunene, og fordeling av 42 mill. kroner til folkehelsearbeid i kommunene i 2017. Andre tema som løftes frem er opplegget SMART Oppvekst som gir resultater på unges psykiske helse i Re kommune. Arbeidsplassen som rusmiddelfri sone står fortsatt sterkt i Norge, noe som også pekes på i Opptrappingsplanen for rusfeltet (2016-2020). Derfor belyses også rusmiddelforebygging i arbeidslivet i dette nyhetsbrevet. Rapport om narkotikasituasjonen i Europa, og omtale av en rekke andre folkehelsetema er finne i dette nyhetsbrevet  fra Helsedirektoratet.

Last ned nyhetsbrevet og les mer HER

Helsedirektoratets hjemmesider, folkehelsearbeid i kommunene

Kode: 80k7bp