Nytt masterstudie i «Helse og Omsorg i Plan».

Nå åpnes det for å søke på del – masterstudiet «Helse og Omsorg i Plan». (Se linkene under) Målgruppen for studiet er personer i kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og hos fylkesmenn, både de som har ansvar for planlegging og planprosesser generelt, og de som har implementering av samhandlingsreformen og ny helse- og omsorgslov og ny folkehelselov som en viktig oppgave.

Studiet «Helse og Omsorg i Plan»

Helse og Omsorg i Plan er et 5 – årig prosjekt som KS / SEVS har ansvaret for. Et element i prosjektet er et ettårige delstudium i planlegging. KS / SEVS som oppdragsgiver vil sammen med de undervisningsstedene som deltar ha ansvaret for opptak og gjennomføring.

Steder hvor studiet Helse og Omsorg i Plan arrangeres

Her finnes linkene til de fire utdanningsstedene som høsten 2012 starter opp med utdanningen. På disse kan du finne informasjon med søknadsskjema.

Se mer informasjon ved å klikke på dette:  vedlegget.

Kode: 22s54s