Ansvarlig Vertskap, nytt opplæringshefte

Det er bevillingshavers ansvar at alkoholloven blir fulgt og sørge for at personer som er for unge eller som er åpenbart påvirket av rusmidler, ikke blir skjenket alkohol.

Det vil bidra til å gjøre skjenkesteder triveligere og tryggere for både bevillingshaver og gjester. Bevillingshavers holdning til og håndtering av alkoholskjenkingen er derfor viktig og kan bidra til å forebygge beruselse og rusrelatert vold.

Ansvarlig vertskap er et kurs tilpasset de som jobber på og/ eller driver et skjenkested. Kurset gir opplæring i hva alkoholloven krever, og belyser hva som skjer med kroppen, både fysisk og psykisk, når man drikker alkohol.

Få mer kunnskap om Ansvarlig Vertskap og  betydning av god håndtering av skjenkeregler, last ned nytt opplæringshefte HER

Kode: 87pg13