Planverktøy for bedre stedsutvikling

Hvordan jobbe med innbyggerdialog og medvirkning? I SMS prosjektet "Planverktøy for bedre stedsutvikling" settes det fokus på de sosiale aspektene i stedsutvikling og byplanlegging.

SMS prosjektet "Planverktøy for bedre stedsutvikling" omhandler de sosiale aspektene i stedsutvikling og byplanlegging.

Sosiale aspekter er viktig del av folkehelsen. Folkehelseloven definerer folkehelse som ”befolkningens helsetilstand og hvordan helsen fordeler seg i en befolkning” og folkehelsearbeid som “Samfunnets innsats for å påvirke faktorer som direkte eller indirekte fremmer befolkningens helse og trivsel, forebygger psykisk og somatisk sykdom, skade eller lidelse, eller som beskytter mot helsetrusler, samt arbeid for en jevnere fordeling av faktorer som direkte eller indirekte påvirker helsen”.

Denne nettsiden er et resultat av SMS-prosjektet, et Interreg IVA-prosjekt i delprogrammet Kattegat-Skagerrak (KASK). Projektet har fire partnere, to i Norge og to i Sverige: Fredrikstad kommune, Kristiansand kommune/Vest-Agder fylkeskommune, Göteborgs stad (Lead partner) og Halmstads kommun. Derfor blandes norsk og svensk på siden.

Kode: q48w2m