RUS OG PSYKISK HELSE – 2016, konferanse 8. - 10. februar i Oslo


RUS OG PSYKISK HELSE - 2016 blir arrangert 8. - 10. februar i Oslo kongressenter. Kongressens hovedprogram nærmer seg nå ferdigstillelse, og vil være klart til "release" 20. juni. Kongressens fagfelt - rus og psykisk helse - er et svært bredspektret fagområde som inkluderer mange ulike fagdisipliner, -fra forebygging til kompliserte og langvarige behandlingsregimer.

I tillegg er fagfeltet et av de mest konkrete politiske "bry-seg-om" disipliner innen helseområdet. Kongressprogrammet tar derfor høyde for de mange interesseområder som fagfeltet inkluderer, og kongresskomiteen håper derfor at vi vil treffe "mange" målgrupper innen rus og psykisk helsefamilien.                  

Rusmiddelpolitikk – Rusmiddelforskning – Rusmiddelvirkelighet er tre stikkord
som kongressen er bygd rundt, med blikk på fremtidens politikk og hva den vil gi av muligheter og/eller begrensninger, hva pågående forskning vil gi av resultater og hva er den faktiske virkelighet?

Kongressen vil presentere gode prosjekt med høy læringsfaktor, spennende forskningsresultater og erfaringsbasert praksis. Målet er å skape en inspirerende møteplass for engasjerte fagfolk. Statsminister Erna Solberg åpner kongressen med et innlegg om politiske føringer og målsettinger for fagfeltet.  

Klikk deg inn for mer informasjon og påmelding HER

 
 
Kommunetorget

2019 (C) Kommunetorget

» FORUM

E-post: post@kommunetorget.no

Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: 2560s0
(Skriv inn koden over.)