Tryggere uteliv for alle - minikonferanse

Helsedirektoratet inviterer til frokostmøte i forbindelse med lansering av ny veileder i salgs- og skjenkekontroll

·         Torsdag 6. desember kl. 08.45 – 10.30

·         Skybar, Helsedirektoratet 16. etasje

Alkoholloven har som mål å begrense samfunnsmessige og individuelle skader ved alkoholbruk. Et viktig virkemiddel for alkoholloven er kommunenes forvaltning av salgs- og skjenkebestemmelsene. Helsedirektoratet lanserer en veileder i salgs- og skjenkekontroll som skal være et praktisk verktøy for kontrollører og kommuner for å styrke kontrollvirksomheten.

Innledere:

•  Knut Inge Klepp – assisterende helsedirektør
  • Hallstein Bjercke – byråd for kultur og næring i Oslo kommune
  • Bergljot Baklien – forsker ved Statens Institutt for Rusmiddelforskning (SIRUS).
  • Morten Hojem Ervik - seksjonsleder i Politifagavdelingen for forebygging og kriminalitetsbekjempelse, politidirektoratet.
  •  Jarle Hammerstad - direktør for samfunnskontakt i Hovedorganisasjonen Virke NHO.

Det blir servering av frokost fra kl. 08.45, programstart kl. 09.00  og muligheter for spørsmål, mingling og mer frokost etter seminaret.

Påmelding via e-post til irene.prestoy.lie@helsedir.no innen onsdag 5. desmber kl. 12.00

Vel møtt!

Kode: i272w4