Trondheimserklæringen – nå i ferdig designet versjon

Trondheimserklæringen har fått stor oppmerksomhet. For første gang får vi en felles erklæring fra den nordiske folkehelsekonferansen.

Ved den 11 nordiske folkehelsekonferansen i Trondheim, Norge 26-29 august 2014 ble de 747 deltakerne, i kapasitet av seg selv, som er engasjert i ulike roller lokalt, regionalt og nasjonalt i Norden enige om følgende uttalelse:

Rettferdig fordeling av helse og trivsel – et politisk valg!

Erklæringen ligger nå på konferansesiden i designet versjon på norsk og engelsk. Den finnes både i versjon for lesing på skjerm og en versjon som kan skrives ut og brettes til bruk på møter, konferanser eller liknende. Helsedirektoratet har fått henvendelser fra personer som ønsker å presentere erklæringen på aktuelle møteplasser. Vi har derfor også utformet en PowerPoint-mal som alle er velkomne til å laste ned og bruke i sitt kommunikasjonsarbeid.

Klikk deg inn og last ned den oppdaterte erklæringen HER

Kode: 287k11