Skjenkestedene har lagrene fulle av øl under koronastengningene

KoRus Sør har i samarbeid med Fylkesmannen i Vestfold og Telemark gjort en vurdering av hvordan kommunene, innenfor alkohollovens rammer, kan gi skjenkesteder en midlertidig salgsbevilling for å selge ut sitt varelager av øl.

:Helge Fredriksen, rådgiver og  Nina Sterner, spesialrådgiver (2020), KoRus Sør

Skjenkesteder i Vestfold og Telemark har fulgt myndighetens råd om å holde stengt for å forebygge koronasmitte. Dette har medført at skjenkesteder har blitt sittende inne med store varelager som de ikke får solgt. Flere skjenkesteder har vurdert muligheten for å selge ølet, ved å levere det hjem til folk. Dette er en ny situasjon, og flere kommuner er ute etter å finne løsninger for å hjelpe skjenkestedene.

På grunnlag av flere henvendelser, har KoRus Sør og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark sett på hvilke muligheter kommunene har for å selge ut sitt varelager med øl.

Klikk inn og les hele artikkelen HER

2020 (C) Kommunetorget

Kode: 5i3mbi