NYHETSBREV LAVTERSKELARBEID

Nyhetsbrev om lavterskelarbeid gis ut av Korus-Oslo og Korus-Øst, og er en del av overdosestrategien 2019 – 2022. Målet er å bringe nyheter og informasjon som er relevant for overdoseforebygging og lavterskelarbeid innenfor rusfeltet. I dette nyhetsbrevet får du oppdatert koronainformasjon, rapporter fra kommunene og om nye sider for Naloksonprosjektet.

Norge er i likhet med resten av verden sterkt preget av koronaviruset og kampen for å minimere skadene fra dette. Både viruset i seg selv og tiltakene for å begrense skader og omfang vil ha en innvirkning på helse, liv og hjelp til våre mest utsatte rusbrukere. Dette har allerede blitt adressert fra flere hold. Mange har uttrykt bekymring for hjelpen til denne gruppen i tiden vi nå er inne i. Samtidig skaper utbredelsen, smittefaren og frykten for smitte utfordringer for hjelpeapparatet. Helsedirektoratet kom 19. mars med et notat om prioriteringene helse- og omsorgstjenesten må gjøre i tiden fremover.

Laste ned og les «Nyhetsbrev Lavterskel» HER

2020 (C) Kommunetorget