Helseproblemer og overdoser ved bruk av rusmidler - PublicTemplates

Helseproblemer og overdoser ved bruk av rusmidler

Film er nå tilgjengelig fra dette seminaret som setter helse- og overdoseproblematikk på agendaen. Filmene er basert på fagseminaret som ble avholdt i Tromsø i april 2017 og som særskilt fokuserte på risiko knyttet til langvarig og/eller omfattende bruk av illegale rusmidler.

Forelesningene  som er filmet retter seg mot fagfolk i kommunene, som har ansvar for/er i kontakt med personer med rusproblemer, for eksempel leger, ansatte i kommunale rus -og psykisk helsetjenester, eller andre helse- og omsorgstjenester.

Se og hør forelesninger om helseproblemer og overdoser ved bruk av rusmidler, klikk deg inn på filmene under:

Innledning v/RIO/MARBORG og KoRus-Nord

Overdødelighet og somatisk helserisiko ved langvarig og/eller omfattende bruk av rusmidler, v/Inger Hilde Trandem, Tromsø kommune

Overdoser - årsaker og effektive tiltak, v/Thomas Clausen, UiO

LAR som forebyggende tiltak - hvordan tenker vi i Nord? v/Minna Hansen, Ruspoliklinikken UNN

Samhandling mellom tjenestenivåene ved overdoser, v/Bente Øfsti, Asker kommune - pilotkommune i Nasjonal overdosestrategi

Bruk av samtykke ved samhandling v/Esben Haldorsen, MARBORG

Informasjon om fengselshelseprosjektet, v/fengselshelsetjenesten Tromsø kommune og WayBack

Lavterskel helsetilbud, kameratredning, SWITCH-kampanjen og andre aktuelle tiltak v/ Ingunn Langseth Olsen og Elin Fredheim, feltpleien Tromsø kommune

2018 (C) Kommunetorget

Kode: 8j7b3b